dimarts, 26 de novembre del 2013

Construeix el Casal de Joves

Tots som Casal
Ens trobem de 18:00 a 20:00 davant la catedral!
Fa menys d'un mes el Casal Popular de Joves presentava la campanya tots som casal amb la qual afrontarem els pròxims judicis on ens demanen més de 35,000 euros en multes.

Davant d'això i mitjançant la present campanya volem posar de manifest la necessitat d'un projecte com el casal de joves on mitjançant l'autogestió i el treball assembleari els joves de lleida hem trobat un espai per satisfer les necessitats juvenils.

En aquest sentit, aquest dissabte construirem de forma simbòlica un casal de joves a l'eix comercial, davant la catedral, per tal de seguir donant a conèixer l'existència del cpj i la necessitat d'aquest projecte així com seguir recollint suports.

Per aquest motiu, us convidem a participar de l'acció simbòlica així com de la desena d'activitats, tallers i assemblees que es realitzen setmanalment al cpj.
Si vols col·laborar estem recollint material escolar: pintures, colors, papers de seda... per tal de vestir el casal de joves ens ho pots deixar cada tarda a partir de les 19:00 hores al casal de joves (C/Tallada 1)

I recorda ens veiem dissabte de 18:00 a 20:00 amb molta il·lusió i ganes de treballar per construir tants cops com calgui espais de joves i per a joves.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada